Bigg Boss 16: Tina Datta spune că se pocăiește că a fost legată de Shalin Bhanot

Bigg Boss 16: Tina Datta spune că se pocăiește că a fost legată de Shalin Bhanot

Tina Datta, care a fost evacuată din casa Bigg Boss 16, se bucură de viața ei acum. Tina Datta, care a avut o legătură cu actorul Shalin Bhanot în serial, a vorbit despre asta în timpul unui interviu recent și a spus că se pocăiește că a fost legată de Shalin în emisiune.

Ea a spus: „Mă căiesc absolut că m-am conectat și am făcut legătura cu Shalin Bhanot din Bigg Boss. Dacă nu l-aș fi întâlnit sau nu aș fi fost prieten cu el în emisiune, călătoria mea ar fi fost atât de diferită și drăguță. Shalin a ridicat un deget la personajul meu și a fost atât de agresiv încât a încercat să mă lovească o dată, dar când am încercat să aduc imaginea lui reală în fața publicului, a fost invers împotriva mea. Probabil că este un actor bun decât o persoană mai bună. Întotdeauna am crezut că nimeni nu poate juca atât de mult timp într-un reality show ca Bigg Boss, dar Shalin a dovedit că mă înșel. A acționat de atâtea luni. Jos pălăria pentru el!”

Vorbind despre șederea ei în casă, ea a adăugat: „A fost o călătorie dificilă pentru mine, deoarece am avut atât experiențe bune, cât și rele. Nu m-am gândit niciodată că aș putea face parte dintr-un show ca Bigg Boss și așa că am fost speriat și sceptic în același timp când am spus da acestui spectacol în acest sezon. Genul de situații cu care m-am confruntat în interiorul casei, nici nu eram sigur dacă voi putea ține pasul cu ea sau îi voi putea supraviețui atât de mult timp. Dar până la urmă, îmi spuneam că sunt un supraviețuitor. Am supraviețuit pierderii bebelușului meu când eram în casă, apoi am supraviețuit la două glezne rupte, tot weekendul ke războaiele pe mine și spre final și un dinte rupt. Este de necrezut!”

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *