Ashton Kutcher a jucat în serialul „Anii ’90” la insistențele Milei Kunis.

Recent, Ashton Kutcher a povestit că era pe cale să refuze rolul din serialul „Anii ’90”, difuzat de Netflix. Când a venit propunerea, soția lui, Mila Kunis, care joacă și ea în serial, i-a spus însă: „O să acceptăm, indiferent cum va fi scenariul”, scrie variety.com.

Când i s-a propus să reia, în serialul „Anii ’90” / „That ’90s Show” (lansat de Netflix pe 19 ianuarie), personajul lui Michael Kelso, pe care l-a jucat în serialul de succes „Anii ’70” / „That ’70s Show”, Ashton Kutcher nu a avut de ales. După cum a declarat recent actorul pentru revista Esquire, soția lui, Mila Kunis, care i-a fost colegă în sitcomul „Anii ’70”, nu l-a lăsat să refuze participarea la actuala continuare a proiectului. Nici măcar un scenariu potențial neinspirat nu ar fi fost un motiv ca Ashton Kutcher să refuze.

Serialul original, o amintire specială

De altfel, cei doi viitori soți s-au cunoscut pe platourile sitcomului „Anii ’70” (difuzat cu succes între 1998 și 2006), când erau amândoi adolescenți, la fel ca personajele lor, dar pe atunci relația lor a fost strict colegială. Potrivit lui Ashton Kutcher, când a venit prima propunere, pentru amândoi, de a-și relua rolurile lui Michael Kelso, respectiv Jackie Burkhart, Mila Kunis i-a spus: „Știi, ne datorăm întreaga carieră acestui serial. Nu contează cum va fi scenariul, hai să o facem”.

That ‘90s Show /Netflix © 2022

Serialul „Anii ’90” a fost co-creat de aceiași Bonnie Turner, Terry Turner și Mark Brazill care s-au aflat și în spatele serialului original, „Anii ’70”, cărora li s-a alăturat Lindsey Turner, fiica scenariștilor Bonnie și Terry Turner. Mila Kunis a povestit, de altfel, în mai multe rânduri, că își datorează cariera trio-ului care a creat simpaticul sitcom original și că nu vrea să-i dezamăgească, așa că nu a stat pe gânduri când a venit oferta de a apărea în continuarea de acum.

Noul serial, „Anii ’90”, are zece episoade și este plasat tot în Wisconsin, precum cel original. Povestea o are în centru pe Leia Forman, fiica adolescentă a eroilor din „Anii ’70”, Eric Forman (Topher Grace) și Donna Pinciotti (Laura Prepon), care aveau pe atunci vârsta ei. Leia (Callie Haverda) își petrece vara anului 1995 făcându-și noi prieteni, în timp ce e în vacanță la bunicii ei, Red (Kurtwood Smith) și Kitty (Debra Jo Rupp).

That ‘90s Show. Netflix © 2022

Toți actorii de mai sus și-au reluat rolurile din vechiul serial. Lor li s-au alăturat Wilmer Valderrama în rolul lui Fez, un alt adolescent din grup, dar și Ashton Kutcher și Mila Kunis. Pe lângă acești „veterani”, din distribuția noului serial fac parte tinerii Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan și Sherri Runck.

De ce nu a vrut Mila Kunis să fie căsătorită cu Ashton Kutcher în serial

La fel ca în realitate, Michael Kelso și Jackie Burkhart (jucați de Ashton Kutcher și Mila Kunis) sunt căsătoriți. În timpul unui interviu acordat în toamna trecută, Mila Kunis a povestit că inițial nu a fost de acord cu decizia ca ei să fie soți și în serial.

„Eu și soțul meu suntem împreună în noul serial, ceea ce este ciudat, pentru că nu ar fi trebuit ca personajele să evolueze așa. Cred că Jackie, personajul meu, ar fi fost normal să rămână cu Fez (jucat de Wilmer Valderrama), iar Michael era la sfârșitul poveștii într-o relație cu Brooke (jucată de Shannon Elizabeth)”, a spus actrița.

Într-adevăr, la sfârșitul celor 200 de episoade din longevivul „Anii ’70” (un fenomen la acea vreme), difuzat de canalul Fox timp de opt ani, Jackie (Mila Kunis) și Fez (Wilmer Valderrama) erau împreună. Totuși, Michael Kelso (Ashton Kutcher), care avea un copil cu Brooke (Shannon Elizabeth), se întâlnise la un moment dat și cu Jackie pe parcursul serialului, așa că o relație între ei nu e complet neverosimilă.

„Acum, după aproape douăzeci de ani – 16 ani, mai precis -, suntem căsătoriți în serial și avem un copil. Nu prea știu cum vine asta”, a mai spus Mila Kunis despre noua întorsătură a poveștii.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *