andreea ibacka prima intalnire cu cofeina m am apucat de cafea pe la 30 ani recunosc exclusiv

Chiar dacă a descoperit cofeina pe la 30 de ani, Andreea Ibacka savurează din plin acum o cafea cu multă spumă de lapte. Mai ales de când prezintă „Happy Café” la Happy Channel, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

În ultima perioadă, Andreea Ibacka are parte de un program intens. Pe lângă proiectele sale din social media, actrița prezintă, mai nou, și emsiunea „Happy Café” la Happy Channel, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Un format de lifestyle, înregistrat și difuzat în timpul săpătâmânii de luni până vineri.

Iar pe lângă proiectele sale, Andreea Ibacka este și o mămică extrem de ocupată cu cei doi copii, Namiko și Tiago. În ciuda programului încărcat, soția lui Cabral are timp și de mici escapade. Recent, Andreea a fost în Dubai, însoțită de soțul ei, Cabral, și de juniori.

andreea-ibacka-6

Cum se descurcă din postura de mămică a doi năzdrăvani și cum decurg filmările pentru noua emisiune de la Happy Channel, aflăm în cele ce urmează cgiar de la Andreea Ibacka…

Până să începi să prezinți „Happy Café”, care erau obiceiurile tale legate de cafea?

M-am apucat de cafea pe la 30 ani, recunosc. Dar și când am descoperit așa plăcere vinovată…  Da, vă rog! Cu multă spumă de lapte.

Ce îți place cel mai tare la formatul pe care îl prezinți la Happy Channel?

Râdem mult în culise, dar și în timpul filmărilor. Formatul ne permite să nu ne luăm prea tare în serios, ni se întâmplă frecvent să facem bășcălie unii de alții, să ne autoironizăm șamd. Și, totuși, rubricile Happy Cafe sunt atât recreative, cât și educative. Mă bucur să abordăm teme actuale și de interes general din sfera de parenting, educație financiară, beauty and fashion, rubrici pe care le prezint, dar și produc cu mare drag și curiozitate. Mai mult, la Happy Café vom merge şi în culisele serialului „Lia, soţia soţului meu” şi invităm alături de noi, pe „canafeluţă” (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Vă aștept de luni până vineri să vă convingeți, de la 17:30, pe Happy Channel.

Apropo de cei mici, cum reacționează ei când te văd la TV?

E doar o normalitate ce nu poate face concurență desenelor animate. „Patrula Cățelușilor” va fi oricând preferata lui Namiko. Cât despre bebe (1 an și 4 luni), el nu se uită încă la TV.

Cum ar suna o definiție scurtă a fericirii, din punctul tău de vedere?

Casa plină cu toți ai noștri ca într-o zi de sărbătoare. De câțiva ani suntem gazde bune, iar festivitățile sunt preferatele noastre. Fără telefoane, fără ținute simandicoase, ci numai bune de grătar, cu muzică și jocuri.

Care este răsfățul suprem când ai timp doar pentru tine?

Visez zilnic la un masaj, mi-e dor de el ca de mama.

În ce alte proiecte mai ești implicată, dincolo de emisiunea de la Happy Channel?

Am multe colaborări în derulare în social media, alături de brandurile cu care lucrez.  Altfel, apropo de ce spuneam mai devreme, 2023 pare să vină cu multe schimbări și premiere.  M-am relaxat și pregătit să-mi asum riscuri, să ies din zona de confort… așa că e foarte posibil să vă iau prin surprindere cu o ipostază nou nouță.

andreea-ibacka-1

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *