ANDI MOISESCU, DETALII INEDITE DESPRE CEI DOI COPII PE CARE ÎI ARE CU OLIVIA STEER. „NE BUCURĂM CÂND ÎI MAI VEDEM DIN CÂND ÎN CÂND”

 

Andi Moisescu și Adela Popescu au făcut echipă zilele trecute, când au prezentat împreună emisiunea „La Măruță”. Între timp, Cătălin se află acasă, unde se recuperează după operația suferită la picior. În platoul show-ului de la Pro TV, printre invitați s-a numărat Dana Rogoz, iar în timpul interviului, Andi a făcut dezvăluiri despre familia lui. Ce a spus acesta despre copiii pe care îi are împreună cu Olivia Steer.

Cum și-au crescut Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii

Dana Rogoz a recunoscut în direct în emisiunea de la Pro TV cât e de supărată că fetița ei, Lia, nu doarme cu ea. Actrița ar vrea să aibă mai multe momente mamă-fiică, dar cea mică îl preferă pe tatăl ei, mai ales atunci când vine vorba de dormit.

În acest context, Adela Popescu l-a întrebat pe Andi Moisescu cum este în familia lui și a Oliviei Steer, cei doi având doi copii, unul de 13 ani și altul de 15 ani.

„La noi sunt băieți amândoi. Ei au fost împărțiți, dar depinde de vârstă. La început, pentru că normal petreceau mai mult timp cu Olivia și mai puțin cu mine, când ajungeam acasă erau amândoi lipiți de mine. E firesc pe undeva, îți dai seama”, a spus Andi Moisescu.

„Acum sunt atât de mari, încât nu mai vor nici cu unul, nici cu altul. Noi ne bucurăm când îi mai vedem din când în când”, a mai glumit juratul de la „Românii au talent”, citat .

Întrebat dacă Olivia Steer reușea să îi culce singură pe amândoi, Andi Moisescu a spus că nu, ei își împărțeau atribuțiile când venea vorba de ora de dormit a copiilor. „Nu, separat, ne împărțeam. Ea cu unul, eu cu unul”, a mai declarat prezentatorul.

Jobul secret al lui Andi Moisescu

Andi Moisescu și-a transformat pasiunea într-un nou job. Totuși, juratul de la „Românii au talent” a recunoscut că nu există nicio șansă să renunțe la televiziune. Andi Moisescu este pasionat de muzica electronică. Totul a început în liceu, la petrecerile cu prietenii, apoi a continuat la radio, iar în ultimii ani el a revenit să întrețină atmosfera la petreceri.

Acum o vreme, Andi Moisescu a decis să își ducă pasiunea pentru muzica electronică la un alt nivel. Juratul de la „Românii au talent” a devenit un fel de profesor pentru copiii pasionați de muzica electronică, după cum a mărturisit într-un interviu pentru ego.ro. El încearcă să le împărtășească acestora din cunoștințele lui și să-i îndrume către lumea DJ-ilor.

Chiar dacă în ultimii ani, juratul de la „Românii au talent” s-a dedicat tot mai mult pasiunii lui, el spune că nu va renunța niciodată la televiziune.

Niciodată nu există pericolul să renunț la televiziune în favoarea muzicii. Ele nu se exclud. Meseriile astea se completează doar. Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor. Atât și nimic altceva. Deci când mă vezi că pun muzică înseamnă că am bateriile descărcate și sunt legat la priză. Dacă ajung să pun muzică foarte des înseamnă că sunt obosit”, a mai declarat acesta.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *