ANCA ȚURCAȘIU, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE. CE FACE PENTRU A FI BRONZATĂ TOT TIMPUL.

Anca Țurcașiu arată fenomenal la cei 52 de ani ai săi. Actrița este într-o formă de zile mari și are o siluetă de invidiat, dar și picioare lungi, pe care n-a evitat să le expună în toată splendoare, pe rețelele sociale. Iată în ce ipostaze provocatoare s-a pozat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, în ipostaze provocatoare

Anca Țurcașiu pare că a descoperit secretul zicalei „ținerețe fără bătrânețe” pentru că arată senzațional la cei 52 de ani ai săi. Celebra actriță are o siluetă de invidiat și este într-o formă de zile mari. În plus, ea se poate lăuda și cu picioare lungi, pe care n-a evitat să le arate în toată splendoarea prin intermediul a două imagini pe care le-a publicat pe Instagram și Facebook.

Anca Țurcașiu și-a pozat picioarele, dorind să le explice fanilor săi cum de este bronzată tot timpul.

Mă întreabă lumea cum de sunt bronzată tot timpul. Am o vacanță pe an, iarna, în care mă bronzez și vara în România, la mare, unde lucrez. Stau la soare cu măsură, cu protecție și folosesc după fiecare duș în loc de cremă hidratantă, cremă autobronzantă. Care este la fel de hidratantă și care întreține culoarea pielii pe tot parcursul anului. Ăsta e „secretul”. Încercați și voi!” a scris frumoasa actriță pe rețelele sociale, în dreptul celor două imagini.

anca-turcasiu-in-ipostaze-provocatoare-9

Desigur, nici reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate„Ce picioare superbe aveți”, „Ai picioare faine, de domnișoară”, „Good lord! Ce femeie! Ești demențial de sexy. Ce picioare superbe și sexy”, „Wow… Ai un fizic perfect” sau „Bronz frumos, picioare superbe”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Anca Țurcașiu, despre cel mai greu moment din viața ei

La un moment dat, Anca Țurcașiu și-a adus aminte de unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Bunica ei, cea care a și crescut-o, încetase din viață, iar ea a fost nevoită să meargă la un spectacol chiar înainte de înmormântare.

Mi-aduc aminte când a murit bunica mea. Încă nu o înmormântasem, era fix în acele trei zile. Am plecat la un spectacol undeva chiar lângă Ploiești, unde ea era și am ținut un recital. Cred că ăla a fost cel mai greu moment din viața mea”, a declarat Anca Țurcașiu, la Antena Stars.

Chiar dacă a întâmpinat multe obstaciole de-a lungul vremii, artista nu s-a gândit niciodată să renunțe la cariera sa.

Nu am simțit niciodată să renunț. Eu sunt o luptătoare și o învingătoare. Merg înainte indiferent de ce se întâmplă în viață”, a mai spus aceasta.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *