Ana Maria Mărgean, super perfomanță în finala „America’s Got Talent: All Stars”. Pe ce loc a terminat românca

Câștigătoarea sezonului 11 al emsiiunii „Românii au talent” a reușit să se califice în finala concursului America’s Got Talent: All Stars, una dintre cele mai importante scene din lumea televiziunii.  În show-ul tranmsis pe 27 februarie de NBC, fetița-ventriloc a făcut un adevărat spectacol alături de idolul ei, Terry Fator, un celebru ventriloc din Statele Unite.

La doar 13 ani, Ana Maria Mărgean i-a cucerit iremediabil pe americani după evoluțiile sale de pe scena emisiunii „America’s Got Talent: All Stars”, unde își etalează talentul câștigătorii râvnitului trofeu din țările în care este difuzat formatul. Puștoaica a intrat în finală alături de alți 10 finaliști, iar în urma voturilor a ajuns în primii 5.

Dar numerele sale i-au impresionat atât pe cei din juriu cât și pe spectatori, dar mai ales pe fanii show-ului care au votat-o în număr mare.

În finala difuzată pe 27 februarie de NBC, Ana Maria a oferit un număr de senzație, alături de Terry Fator, un ventriloc celebru în SUA, câștigător la rândul lui al emisiunii „America’s Got Talent”. De altfel, Terry susține de mulți ani show-uri în Las Vegas, unde are rezidența.

Ana Maria și Terry au urcat pe scena de la America’s Got Talent: All Stars” alături de păpușile lor, cățelul Waldo și sosia lui Elvis Presley. Pe lângă schimbul spumos de replici amuzante, cei „patru” au interpretat o piesă a Regelui, „A Little Less Conversation”. La sfârșitul numărului, sala a explodat în aplauze, iar jurații Simon Cowell,  Heidi Klum și Howie Mandel i-au aplaudat  în picioare.

Cine a câștigat finala „America’s Got Talent: All Stars” 2023

Superfanii emisiunii America’s Got Talent: All Stars” au fost cei care au decis prin votul lor câștigătorul ediției din acest an al show-ului „America’s Got Talent: All Stars”. Este vorba despre Aidan Bryant, un tânăr acrobat de 18 ani care a impresionat prin mobilitatea sa. Numărul din finală, executat fără nicio greșeală, i-a lăsat înmărmuriți pe toți cei prezenți. După cum povestea chiar Aidan într-un interviu înainte de finală, show-ul său a fost inspirat de un concert susținut de Pink, pe când el avea doar 14 ani. Atunci au început și primele sale antrenamente cu frânghii.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *