AMERICA EXPRESS, 31 IANUARIE 2023.

Trei echipe se vor lupta pentru amuletă, în această seară, 31 ianuarie 2023, la America Express, de la Antena 1. Pe concurenți îi așteaptă o probă cu adevărat palpitantă. Cele trei echipe se transformă în revoluționari și luptă pentru amuletă.

Începe lupta pentru amuletă la America Express – 31 ianuarie 2023

America Express continuă! În această seară, 31 ianuarie 2023, de la ora 20:30, la Antena 1, echipele situate ieri pe primele trei locuri se transformă… în revoluționari și dau lupta pentru amuletă pe o plantație de cactuși!

Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor purta costumația revoluționarilor de altădată și se vor bate pentru mult râvnita amuletă într-un loc aparte: pe o plantație de cactus nopal, unde s-au dat lupte grele în timpul revoluției mexicane. Iar concurenții se vor avânta în această luptă cu tot elanul, chiar dacă mustățile din dotare nu au fost pe placul tuturor!

Misiunile vor fi neașteptat de inventive, împletind muniția cu… ecuațiile, așa cum numai la America Express se poate întâmpla. Iar echipa câștigătoare va obține amuleta, dar și dreptul de a decide ordinea plecării în următoarea cursă, una cu o miză extrem de importantă: a doua imunitate. Concurenții care vor ajunge victorioși la Irina Fodor vor putea astfel să li se alăture lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea în tihna oferită de cazarea la hotel.

Cine va câștiga amuleta, dar și cine se va bucura de avantajele celei de-a doua imunități după o cursă extrem de încordată telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

America-Express-editia-11_9-1

Cătălin Bordea și Nelu Corteau au câștigat imunitatea

Ediția America Express – Drumul aurului difuzată ieri seară de Antena 1, de la ora 20:30, a adus cea dintâi imunitate din etapa a treia echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. A fost o victorie obținută cu efort, dar și… cu ajutorul  Joker-ului, pe care cei doi concurenți îl câștigaseră la întrecerea precedentă.

America-Express-editia-10_Bordea-si-Cortea-castigatori_3-1

Astfel, Joker-ul le-a oferit posibilitatea de a sări peste o misiune, ajungând primii la Irina Fodor. Iar dacă pentru ei a urmat mult dorita pauză, cu tot confortul oferit de cazarea la hotel, celelalte echipe au continuat cursa spre un punct simbolic pentru istoria Mexicului: statuia revoluționarului Emiliano Zapata, din orașul Ayala.

Echipele situate pe primele trei locuri, așa cum am menționat anterior, au fost Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *