America Express 2023. Schimbări spectaculoase în prima etapă din Columbia

În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, Irina Fodor le va spune celor 6 echipe rămase în competiția America Express: ”Bun venit în Columbia!”. Începe prima etapă din cea de-a treia destinație de pe Drumul aurului, țara lui El Dorado, tărâmul unde s-a născut acest mit. Concurenții mai au în față încă 2000 de kilometri până la finalul competiției, pe care îi vor parcurge în aceleași condiții vitrege: fără cazare, fără mâncare, fără transport și doar cu un euro pe zi.

Urmează prima luptă pentru amuletă și Joker din Columbia, care se dă chiar în inima Anzilor, pe un drum anevoios, cu serpentine.

”Mi se pare o realizare fantastică să ajungem aici în acest concurs. E un sentiment tare fain”, a declarat Cătălin Bordea.

”E clar că este din ce în ce mai greu. Am un pic emoții, aștept să vedem ce aventuri o să trăim aici, pentru că oamenii sunt foarte diferiți”, a spus Jean Gavril. Diferențele sunt multe, însă.

De data aceasta, dificultatea misiunilor va fi dublată de schimbarea de altitudine, care va fi resimțită din plin de concurenți.

Cea mai mare schimbare apare, însă, la alt capitol! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt echipele care au rămas în competiția de pe Drumul Aurului.

 

Dar etapa a șaptea a reality show-ului aduce în seara aceasta o răsturnare de situație: concurenții își schimbă partenerii, formând noi echipe. Dinamica e cu totul nouă, rivalii devin coechipieri, iar reacțiile sunt pe măsură.

”Mi-e greu să-l las pe Cortea, pentru că eu mă bazez mult pe el”, a comentat Cătălin Bordea.

”Sunt obișnuită cu Bie, știu cum abordează oamenii, știu când pică ea, iar eu o ridic. Suntem foarte sudate și nu-mi e comodă o schimbare”, a spus Mikey.

”Nu mi se pare confortabil. Nu-mi convine de niciun fel să stea Melinda cu altcineva. Da, sunt gelos, recunosc”, a fost reacția lui Puya.

America-Express_editia-25_4

About Admin

Check Also

Survivor România 2023. Concurenții luptă pentru Imunitate. Doi Războinici dispar în junglă

Eliminări care lasă goluri în interiorul echipei. Jocuri tot mai dificile, dar cu premii tot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *