AMERICA EXPRESS 2023. ECHIPA CARE A PIERDUT CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ

Trei echipe s-au confruntat în cursa pentru ultima șansă, la America Express, aseară, 8 februarie 2023. Probele la care au fost supuși concurenții, în ultima zi din etapa în Mexic, au fost cu adevărat picante. Iată cine sunt concurenții care au pierdut cursa pentru ultima șansă, aseară, 8 februarie 2023, la America Express și ce culoare a avut vulturul.

 

Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă, la America Express, 8 februarie 2023

Trei echipe au luptat în cursa pentru ultima șansă, aseară, 8 februarie 2023, la America Express, de la Antena 1. Ultimele două echipe care au ajuns la Irina după întrecerea pentru a doua imunitate au fost echipele care au intrat automat în cursa pentru ultima șansă. Este vorba despre Jean și Dinu Gavril și Bie Adam și Mikey. Apoi, a început un nou spectacol al strategiilor și alianțelor la momentul votului, pentru a se decide cea de-a treia echipă trimisă la întrecerea ultimei șanse. În urma votului, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au intrat în cursă.

 

Probele care au urmat au fost cu adevărat usturătoare pentru concurenți. Cele 3 echipe s-au confruntat cu cele mai picante provocări în Villahermosa, capitala statului care dă numele celebrului sos iute mexican, Tabasco. De asemenea, ei au ajuns și în împrejurimi, pe o plantație cu cele mai felurite soiuri de ardei iuți, de la habanero la jalapeño, în cea mai condimentată cursă pentru ultima șansă.

america-express-2023.-echipa-care-a-pierdut-cursa-pentru-ultima-sansa.-ce-culoare-a-avut-vulturul-9

Din cauza presiunii, certurile dintre concurenți nu au lipsit. După ce au ajuns la Irina, Bie Adam a spus că îi pare tare rău că s-a certat cu mama ei în timpul cursei. De asemenea, scântei au ieșit și între Jean Gavril și fratele său.

Așadar, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată dintre Bie Adam și mama ei. Pe locul doi, s-au situat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina. Jean și Dinu Gavril au pierdut cursa pentru ultima șansă de la America Express, aseară, 8 februarie 2023, riscând să nu ajungă în etapa din Guatemala.

Sursa Foto: Instagram

 

Ce culoare a avut vulturul pentru Jean și Dinu Gavril

Jean și Dinu Gavril au așteptat cu nerăbdare verdictul, sperând cu toate puterile că vulturul este verde și că vor merge în a doua etapă de la America Express, în Guatemala.

„Jean și Dinu nu mai puteau de emoții. Nu mai aveau răbdare. Nu mai știau ce se întâmplă”, a spus Nelu Cortea.

Nu mi-am dat seama până atunci cât de mult își dorește el (n.r. Jean) să rămână în America Express. Pur și simplu era nu panicat, terifiat”, a comentat Puya.

 

Din fericire pentru cei doi frați, vulturul a fost verde. Jean și Dinu s-au bucurat extraordinar de tare, au bătut palma cu toți colegii lor și au luat-o în brațe pe Irina.

america-express-2023.-echipa-care-a-pierdut-cursa-pentru-ultima-sansa.-ce-culoare-a-avut-vulturul-7

Nu știam unde să mai fug, cum să mă mai bucur. Mergem în Guatemala!”, a declarat și Jean.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *