AMERICA EXPRESS, 13 FEBRUARIE 2023. ANDREEA ANTONESCU, ÎNTR-UN MARE IMPAS. DOINA TEODORU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI.

America Express continuă în această seară, 13 februarie 2023, cu întrecerea pentru imunitate, care se va dovedi una dintre cele mai grele zile din întreaga aventură, concurenții fiind nevoiți să-și înfrunte fobiile. Andreea Antonescu s-a aflat într-un mare impas din cauza fobiei sale de… găini, iar Doina Teodoru a izbucnit în lacrimi. Iată probele pe care concurenții nu au vrut să le facă.

Vedetele își înfruntă fobiile, la America Express – 13 februarie 2023

America Express continuă în această seară, 13 februarie 2023, la Antena 1, de la ora 20:30, cu o întrecere pentru imunitate ce va dezvălui surprinzătoarele puncte slabe ale concurenților. Misiunile din această seară le va provoca pe vedete să-și înfrunte nebănuitele fobii de animale, autostopul făcut cu… un curcan sau niște găini în brațe dovedindu-se o probă mai grea decât s-ar fi așteptat.

„Am fobie de găini! Dacă pun mâna pe o găină și îi simt penele, mor. Când vine vorba de probe, asta nu pot să fac. Nu pot să pun mâna pe o găină din cauza acestei fobii”, a explicat Andreea Antonescu despre misiunea care i-a dat bătăi de cap.

Și nu a fost nici pe departe singura! Doina Teodoru a izbucnit în lacrimi, Ovidiu Buta a fost gata să-și asume o penalizare din cauza acestei probe, iar Dinu, fratele lui Jean Gavril, și-a mărturisit, la rândul său, această fobie: „În sufletul meu era disperare!”.

America-Express_editia-18_9-1

Frica de cai este o altă fobie pe care unii concurenți o vor înfrunta la una dintre misiuni. Iar atunci când calul unei echipe se dovedește nărăvaș, lucrurile pot scăpa de sub control. „La un moment dat, calul a luat-o razna din senin. A reacționat extrem de urât și a început să-și arunce picioarele în toate direcțiile. Calul m-a lovit întâi pe mine, apoi, când m-am întors, Joaquin avea sfoara înfășurată în jurul piciorului și văd calul care se smulge și fuge cu mexicanul după el”, a povestit Ovidiu Buta. Telespectatorii pot urmări întregul moment în această seară la Antena 1, în ediția America Express care va dezvălui și echipa câștigătoare a primei imunități din Guatemala.

Puya și Melinda au câștigat prima amuletă din Guatemala

Aventura celui mai dur reality show din România a provocat cele 7 echipe să-și depășească limitele fizice cu un test de foc chiar în inima junglei din Guatemala: vedetele au cucerit piramidele mayașe de la Tikal, după un efort fizic impresionant, care a trecut concurenți precum Ovidiu Buta și Cătălin Scărlătescu prin momente critice.

Cursa a continuat cu probe matematice în sistemul numeric mayaș, dar și cu un complicat test de memorare a unui vechi poem mayaș, la capătul întrecerii cele 3 echipe care s-au calificat pentru jocul de amuletă și Joker fiind frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și Melinda. Concursul care a urmat nu s-a oprit nici sub amenințarea ploii, câștigătorii Puya și Melinda obținând un Joker care le-a oferit avantajul de a sări peste misiunea de început a următoarei curse.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *