AL TREILEA RĂZBOINIC ELIMINAT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA 2023. „NU AM VRUT SĂ MĂ FAC DE RUȘINE”

Miercuri seară, Faimoșii și Războinicii și-au disputat Jocul pentru Recompensă, pe un traseu dificil, pe apă. La finalul ediției, unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată despre cine este vorba și cum a primit vestea.

Survivor România, 25 ianuarie 2023. Tensiuni în tabăra Războinicilor

După ultimul consiliu, când au fost nominalizați spre eliminare Andrei Neagu, Răzvan Danciu și Codruța Began, în rândul Războinicilor au apărut noi tensiuni. Înainte de a începe un conflict cu coechipierii săi, Codruța a mărturisit că se aștepta să fie nominalizată din nou. Săptămâna trecută, ea a mai fost propusă spre eliminare, dar Maria Lungu a părăsit, până la urmă, show-ul.

”Mă așteptam să fiu nominalizată. Odată ce am fost nominalizată mă așteptam să mai fiu o dată”, a spus Codruța Began în ediția din miercuri seară.

Ulterior, Războinicii au criticat-o pe Codruța pentru dezvăluirile făcute. Una dintre coechipierele ei a susținut decizia nominalizării ei. ”Din punct de vedere sportiv ai fost nominalizată pentru că ești o verigă mai slabă. Pe urmă ai început să îi iei pe fiecare…”, a spus Alexandra Ciomag.

În acel moment, Codruța nu s-a lăsat mai prejos. ”Consider că pe traseu mi-am făcut bine treaba. Am dat tot ce am avut mai bun. Singura care pot să spun că m-a făcut a fost Ștefania și apoi Carmen”,a spus ea.

Robert a avut și el un cuvânt de spus. ”A fost o decizie ok. Acum ai început să țipi la noi… o iei personal”,a precizat acesta.

Survivor România, 25 ianuarie 2023. Cine a câștigat Jocul pentru recompensă

Miercuri seară, 25 ianuarie, Faimoșii și Războinicii au participat la Jocul pentru recompensă. Aceștia s-au luptat pentru pentru un kilogram și jumătate de paste, sos de roșii și jumătate de litru de ulei. În final, Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă cu scorul de 10-4.

”Când am văzut pastele alea mi-au dat lacrimile. Abia aștept să le gust”, a declarat Alin Chirilă.

Andrei Krișan a confirmat că fiecare dintre ei merită să se bucure având în vedere efortul depus în cursul zilei de astăzi. ”Nici nu vreau să vă spun ce paste am mâncat astăzi. Chiar îmi vine să plâng”, a spus Dan Ursa după ce Războinicii au luat cina mult așteptată.

Survivor România, 25 ianuarie 2023. Daniel Pavel a anunțat că un Faimos are probleme medicale

Înainte de Consiliul de Eliminare de la Survivor România 2023, de miercuri, 25 ianuarie, Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Iftimoaie va lua o pauză de la traseu. Faimosul are probleme medicale.

”În urmă cu câteva jocuri acele butoaie minunate care ne-au dat atât de mult de furcă, în momentul în care am greșit traseul mi-am accidentat degetul mare de la mâna stângă. Sper că și cu mâna în ghips să pot să ajut echipa”, a spus Faimosul.

Survivor România, 25 ianuarie 2023. Un concurent din echipa Războinicilor a plecat acasă 

Miercuri seară, Răzvan Danciu a fost Războinicul eliminat de la Survivor România 2023. El a primit cele mai puține voturi din partea publicului, potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel.

survivor-romania-25-ianuarie-2023.-un-concurent-din-echipa-razboinicilor-a-plecat-acasa-1

Războinicul a mărturisit că regretă că trebuie să plece acasă, dar s-a declarat fericit că a putut să trăiască experiența Survivor România 2023.

”Sunt foarte recunoscător și sunt lacrimi de fericire. (…) Cel mai intens joc a fost cel împotriva lui Sebastian Dobrincu. Cumva am simțit responsabilitate uriașă pe umerii mei. Fiind prima oară la televizor nu am vrut să mă fac de rușine în fața oamenilor. (…) În momentul în care la primul joc am adus două puncte. 

Și exilul cu Jorge a fost o lecție. Am cunoscut un om frumos, care cu siguranță când va ajunge și el acasă vom avea de povestit și vom ține legătura. Voi ține legătura cu toți Războinicii și când o să iasă și Faimoșii o să le scriu cu drag”, a spus Răzvan Danciu.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *