Agenția De Talente Și Sentimente Episoadele 69-71 (Rezumat)

Bariş şi Dicle realizează că cineva îi urmăreşte și merg la poliție. Baris spune ce i s-a întâmplat în ultimele zile, fiind sigur că nu este o coincidență.
Tipul acela îi trimite flori lui Beren și o abordează la o cafenea dar ea crede că este un simplu fan. Când o sună și îi spune că nu va mai permite nimănui să o supere, ea se sperie și se gândește să își schimbe numărul de telefon dar nu bănuiește cât de periculos este.
Pe de altă parte, el trimite impresarilor la agenție fotografia cu Dicle și Baris sărutându-se.
Încearcă din nou să îl rănească pe Baris pe platourile de filmare dar de data aceasta Dicle observă și îl salvează.
Bărbatul este prins dar reușește să le sune pe Beren și pe Dicle de la secția de poliție și le amenință.
Beren vorbește cu Baris și descoperă că tipul obsedat de ea este pe urmele lui. Se înțeleg să depună și ea plângere împotriva lui dimineața dar între timp el este eliberat și merge acasă la Dicle.

Kirac continuă cercetările despre Serkan.
Serkan o întreabă pe Peride dacă se gândește să se pensioneze pentru că actorii ei nu lucrează dar ea nici nu vrea să ia actori noi și aduce un profit mic agenției.
Ca să nu fie concediată, Kirac, Feris și Cinar îi dau de lucru lui Peride subtil, rugând-o să îi ajute cu actorii lor. Astfel ea nu înțelege scopul lor iar Serkan e mulțumit când vede că lucrează.

Serkan reușește să o aducă pe Beren înapoi în distribuția serialului.

Mama lui Cinar nu are de gând să plece acasă fără să-l logodească cu Julide dar îl minte că se mulțumește măcar să o cunoască pe mama ei.
Julide nu vrea să i-o prezinte pentru că de obicei o face de rușine în fața prietenilor. Cinar nu știe ce să creadă așa că Julide i-o prezintă doar lui.
Femeia a fost căsătorită de 5 ori iar acum este logodită cu un motociclist dar în același timp nu este de acord cu părinții care insistă să își căsătorească repede copiii. Când o întâlnește, Cinar este de părere că ar fi un dezastru să i-o prezinte părinților lui așa că o roagă pe Peride să se prefacă că este mama lui Julide.
Totul decurge bine și la insistențele mamei lui, tinerii acceptă să facă și logodna.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *