Agenția De Talente Și Sentimente Episoadele 63-65 (Rezumat)

Kirac ii spune și lui Mayda că Dicle este fiica lui. Mayda se supără foarte tare pentru că a mințit-o în repetate rânduri în privința lui Dicle și vrea să se despartă.
Se ceartă și cu Beren pentru că nu i-a spus. Beren pleacă de acasă câteva zile și, ca de obicei când este supărată, merge într-un loc unde să nu fie găsită.
Kirac este devastat când realizează cât de mult i-a rănit pe cei dragi. Dicle insistă să stea la ea câteva zile ca să nu fie singur.
Kirac nu merge la agenție chiar dacă Serkan i-a dat o zi la dispoziție pentru a-i aduce înapoi pe actrița și pe regizorul care au plecat în episodul anterior, altfel îl concediază.

Toată lumea de la agenție este supărată pe Dicle pentru că nu le-a spus că este fiica lui Kirac. Chiar și Feris îi spune că nu vrea să mai lucreze cu ea.
Dicle îi cere lui Serkan să îi dea o șansă să-i aducă pe actriță și pe regizor. Serkan acceptă dar dacă nu reușește, o va concedia și pe ea.
După multe încercări eșuate, Dicle o convinge pe actriță să continue cu EGO.
Kirac află că și-a pus slujba în joc pentru el și se întoarce la muncă, aducându-l și el pe regizor înapoi.
După aceea, Kirac merge acasă să încerce din nou să vorbească cu Mayda dar ea a plecat și i-a lăsat un bilet pe care i-a scris că vrea să divorțeze.

Serkan vrea să angajeze un impresar tânăr la agenție și în ultimele zile a avut mai multe interviuri. Emrah își dorește foarte mult acest post dar Serkan îi șochează pe toți când anunță că Dicle va fi noua lor colegă deși ea nu a participat la interviuri și a spus că nu o interesează postul.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *