Agenția de talente și sentimente episoadele 60-62 (rezumat)

Serkan începe o nouă eră la Agenția Ego fără a pierde timpul.
Kirac le propune colegilor lui să își deschidă împreună o altă agenție dar nici unul nu își permite să plece.
Serkan îi atenționează pe toți și mai ales pe Kirac că nu va tolera nici o greșeală.

Feris nu mai vrea o relație cu Serkan, acum că este șeful ei dar este o atracție mare între ei și este cam greu să-i reziste.

Emir primește o ofertă de a juca într-un proiect în America. Dicle și Feris îl încurajează să accepte pentru că este un pas imens în cariera lui și are șansa să devină celebru în întreaga lume dar Emir nu prea vrea să lase totul în urmă, mai ales pe Dicle, și să plece.

Dicle și Bariș păstrează secretă relația lor și le este destul de dificil să se întâlnească.

Feris încearcă să rezolve un vechi conflict dintre o actriță și un regizor. Nimeni nu știe că Kiraç a provocat neînțelegerea dintre ei.
Kirac îi cere ajutorul lui Dicle pentru că dacă se află despre greșeala lui, îi va pierde pe amândoi, agenția va avea de suferit iar Serkan va avea un motiv să îl concedieze.
Dicle încearcă să îi împiedice pe actriță și pe regizor să vorbească, dar până la urmă ei se întâlnesc așa că minte că ea a făcut o greșeală care a cauzat neînțelegerea dintre ei.
Desigur, Feris știe că pe vremea aceea Dicle nu lucra la agenție și îi cere explicații. Atât ea cât și Peride se întreabă de ce Dicle și-a riscat slujba pentru Kirac.
Atunci Kirac le spune că o cunoaște pe Dicle dinainte de a se angaja la agenție și i-a cerut ajutorul pentru că știa că nu l-ar refuza.

Între timp Sekan îi aude pe Emrah și pe Gulin vorbind că Dicle este fiica lui Yetkin Dikinciler dar nu îi ia mult să afle că nu este adevărat.
Îi dă de ales lui Kirac între a spune de ce a mințit sau a dezvălui motivul pentru care el a plecat de la agenție cu ani în urmă. Kirac se hotărăște să urmeze sfatul lui Dicle și să își recunoască greșelile și dezvăluie ambele lucruri în fața colegilor și a asistenților.
Întâi le spune că Serkan a fost concediat din cauza lui apoi spune că Dicle este fiica lui.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *