Agenția De Talente Și Sentimente Episoadele 51-53 (Rezumat)

Serkan răspândește zvonul că Feris îl favorizează pe Emir pentru că este rudă cu iubitul ei.
Într-o seară la restaurant, Nejat o aude pe Feris spunându-i unei actrițe că zvonul nu este adevărat și că relația lor nu este serioasă. El crede că Feris chiar simte asta și că nu vrea un viitor alături de el și îi spune că este mai bine să se despartă.

Kirac trage niște sfori și obține scoaterea lui Beren din distribuția serialului pentru adulți pe care i l-a propus Serkan.
În schimb, Serkan reușește să îi ia doi actori celebri.

Leyla merge la agenție să vorbească cu Kirac. Gulin își face tot felul de scenarii despre ei și îi cere explicații lui Dicle, altfel îi va spune lui Mayda despre vizita ei.
Încercând o poveste plauzibilă pe moment, Dicle îi spune că tatăl ei este prieten cu Kirac și că familia lui nu știe de existența ei. În final inventează că actorul Yetkin Dikinciler este tatăl ei.
Gulin îl apreciază pe actor și își schimbă total atitudinea față de Dicle. Îi promite că nu va spune nimănui dar nu se poate abține și îi spune lui Emir.

Dicle încearcă să îi dea o șansă lui Emir și acceptă invitația lui în oraș dar pe tot parcursul întâlnirii, se gândește la Bariș.
Își dă seama că deși se înțelege foarte bine cu Emir, nu are sentimente romantice pentru el și nici nu vrea o relație forțată cu el.
În același timp, se hotărăște să facă un pas spre Bariș. Îl vizitează pe platourile de filmare fiindcă trebuie să îi ducă un scenariu și este geloasă când îl găsește în compania unei actrițe. Bariș observă și îi face plăcere.
Seara, ea se duce la el sub pretextul că vrea să vorbească despre scenariu. Vorbind despre personaje, îi mărturisește de fapt sentimentele ei.
Bariș flirtează cu ea dar nu face nici un pas.
De fapt, după acea seară, amândoi sunt hotărâți să aștepte ca celălalt să facă primul pas.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *