Agenția De Talente Și Sentimente Episoadele 47-50 (Rezumat)

Feris își cere scuze de la Dicle și o cheamă înapoi la agenție.
Serkan se aștepta ca Dicle să nu accepte oferta lui și îi spune lui Ece că poate să publice că Bariș a părăsit-o pe Beren pentru Dicle.
Feris îi asigură pe toți din agenție că nu este adevărat și că va rezolva ea chestiunea aceasta. Ea insistă să nu vorbească nimeni cu jurnaliștii. Doar Beren neagă știrea.
În timp ce Dicle fuge de reporterii care o urmăresc peste tot, mama ei vine după ea ca să o ducă în Antalya din cauza zvonurilor.

Părinții lui Cinar vin și ei în oraș cu ocazia unei nunți. Mama lui este hotărâtă să nu se întoarcă acasă până nu îl însoară.
O cunoaște pe Julide și vrea să îi cupleze.

Peride pune la cale un plan pentru a afla cine este trădătorul din agenție.
Kirac află că un regizor francez renumit este în căutarea unui cântăreț de stradă turc pentru un rol într-un film. Se gândește imediat la clientul lui, Murat Dalkılıç, care este și actor și cântăreț renumit.
Amândoi recurg la un plan riscant pentru a obține acest rol. Când regizorul pornește pe străzile orașului în căutarea cântărețului, Murat cântă la un colț de stradă, deghizat ca să nu fie recunoscut de fani. Regizorul este încântat când îl vede dar nu trece mult și află că l-au păcălit. Totuși efortul lor nu este zadarnic. Regizorul vrea neapărat un om de rând pentru rol dar îi spune că vrea să lucreze cu el la un proiect viitor.

Serkan aranjează ca niște tipi să îl provoace pe Bariș într-un club și să se ia la bătaie cu el. Desigur niște reporteri filmează scena iar Serkan îi spune actorului că va vorbi el cu proprietarul revistei să nu publice imaginile.
Baris se bazează pe el și nu o mai anunță pe Feris însă Serkan nu se ține de cuvânt.
Pe de altă parte, Serkan îi plătește datoriile lui Aydin și îi propune să lucreze pentru el.

Kirac se convinge că Serkan o folosește pe Beren și vrea să se răzbune pentru conflictul lor din trecut.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *