Actorul Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează. Care este motivul

Celebrul actor Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună un fiu pe nume Cem, care va împlini 4 ani în aprilie. Actorul din „Dragoste cu împrumut” (în original „Aşk Yeniden”) a mai fost căsătorit cu actriţa Burcu Kara.

Actorul Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează

Actorul Buğra Gülsoy, care a jucat în serialul „A opta zi” (în original „8. Gün”) și în serialul „Dragoste cu împrumut” (în original „Aşk Yeniden”), divorțează de soția lui, Nilüfer Gürbüz. Cei doi s-au căsătorit în 2018, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Cem, în vârstă de aproape 4 ani.

În ultima perioadă, Buğra Gülsoy și Nilüfer Gürbüz nu au mai apărut împreună la evenimente mondene. Despărțirea dintre ei s-a produs pe cale amiabilă. Deși încă locuiesc împreună, Buğra și Nilüfer nu mai sunt împreună de mult timp, fiecare trăindu-și propria viață, scrie presa din Turcia.

Cei doi au decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor dintre ei, însă au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul fiului lor. Anterior, Buğra a recunoscut că Nilüfer este o persoană minunată, însă el este destul de depresiv și plictisitor.

actorul-bugra-gulsoy-si-sotia-sa-nilufer-gurbuz-divorteaza-1

Cred că dragostea este temporară, deoarece dragostea este doar o dorință de curiozitate. (…) Soția mea este o persoană foarte amuzantă. Eu sunt un pic plictisitor, am depresii profunde. O supăr din când în când”, a declarat Buğra Gülsoy.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *