ACTORII DIN „TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT” AU SĂRBĂTORIT 50 DE LA DEBUTUL SERIALULUI CU O FOTOGRAFIE UNICĂ

Actorii din „Tânăr și neliniștit” au sărbătorit cea de-a 50-a aniversare de la premiera serialului de succes. „Vederanilor” din distribuția serialului american nu le vine să creadă că a trecut jumătate de secol și se simt norocoși pentru tot ce au trăit pe platoul de filmare. Pentru a marca acest moment special, actorii din „Tânăr și neliniștit” s-au reunit pentru o fotografie superbă.

„Tânăr și neliniștit” sărbătorește 50 de ani de la debut

Actorii din distribuția serialului „Tânăr și neliniștit” s-au reunit pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a show-ului.

Toți cei 38 de actiri ai actualei distribuții a serialului au fost prezenți pentru o fotografie de grup, lucru pe care cu toții l-au recunoscut ca fiind un moment istoric. Unul dintre lucrurile speciale la această fotografie este că, așa cum a explicat Peter Bergman, „nu am văzut niciodată întreaga distribuție a serialului laolaltă„, iar Eileen Davidson a spus că aceasta nu a fost „ca nicio altă” fotografie cu distribuția pe care au făcut-o vreodată”, scrie foxnews.com.

„Eu i-am văzut maturizându-se, ei m-au văzut pe mine maturizându-mă”, a spus și Kate Linder. Data oficială pentru aniversarea de 50 de ani a serialului „Tânăr și neliniștit” este 26 martie. Serialul a avut premiera în 1973.

Tânăr și neliniștit” a fost creat de William J. Bell și Lee Phillip Bell și se concentrează pe viață rezidenților din versiunea ficționalizată a Genoa City, Wisconsin.

În fotografie apar câțiva actori care fac parte din serial de mai multe decenii, dacă nu chiar de la început, printre care Melody Thomas, Davidson, Eric Braeden, Maitland, Jess Walton și Christian Le Blanc.

Alături de veteranii din distribuția serialului, în fotografie au apărut și membri mai noi ai distribuției, precum Christel Khalil, Linder, Bryton James, Melissa Claire Egan, Kelsey Wang, Conner Floyd, Cait Fairbanks și Courtney Hope, James spunând că „o jumătate de secol de bucurie în viețile oamenilor este un lucru minunat de sărbătorit”.

„Mă consider extraordinar de norocos”

De-a lungul celor 50 de ani de emisie, serialul a câștigat un total de 56 de premii Daytime Emmy, dintre care șapte la categoria „serial dramatic remarcabil” – primul în 1975, la doar doi ani de la premiera inițială, și apoi în 1983, 1985, 1986, 1993, 2004 și 2007.

Eric Braeden, care face parte din distribuție din 1980, a declarat: „Mă consider extraordinar de norocos. Este ceva nou în fiecare zi. Nu este niciodată la fel, așa că sunt complet recunoscător.” Între timp, lui Sharon Case nu-i venea să creadă cât timp a trecut, spunând: „A 50-a aniversare, wow! Îmi amintesc de cea de-a 25-a!”

Tracey Bergman este recunoscătoare pentru timpul petrecut în serial, spunând: „Să știu că am fost acolo timp de patru decenii, este o experiență extraordinară.”

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *